Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
16 mar

 


MATÍ

11.00 a 12.00 h
Presentació dels productes naturals Capell, tast de melmelades i conserves de Bellvís


12.00 a 13.00 h
Tast guiat de vins i d’olis,
a càrrec del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles) i del Molí del Set (l’Albi).

13.00 a 14.00 h
Tast i degustació de noves varietats d’olives ecològiques a càrrec de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).


TARDA

17.00 a 18.00 h
Tast i degustació de diferents varietats de pa amb oli, a càrrec de Forn de Pa Guiu (Mollerussa) i Oli Dauliba (Miralcamp).

18.00 a 19.00 h
Presentació de la 2a jornada (Lleida) del 3r. Congrés Català de la Cuina - Ponència sobre las qualitat dels productes agroalimentaris de la zona lleidatana, a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona

19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre, a càrrec del sommelier Jordi Martínez.