Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
17 mar



MATÍ

11.00 a 12.00 h
Maridatge de formatges amb cervesa artesana Matoll-Mollerussa, a càrrec de Robert Camps, de Formatge Camps (el Palau d'Anglesola) i Cervesa Matoll (Belianes).

12.00 a 13.00 h
Tast guiat i degustació de cava Maset Ice Cocktail & Nèctar White, a càrrec de caves Maset del Lleó.

13.00 a 14.00 h
Els forns de pa tradicionals al Pla d'Urgell i les seves especialitats. Tastets de diferents coques de recapte, a càrrec de Pere Boleda, de Cal Figuerosa (Barbens).

TARDA

17.00 a 18.00 h 
Demostració i degustació d’un tast de ‘La cuina del Nitrogen’, a càrrec del cuiner Jesús Gimena i el suport industrial de Messer i Suteloga.

18.00 a 19.00 h
Tast guiat de tapes: ‘Bombo de formatge de cabra amb melmelada de pebrot, Melmelada maduixa amb mousse de canard, iogurt grec i ametlla crocant, Melmelada tomata i brandada de bacallà, Púding de poma amb melmelada poma amb mel, Pera en almívar amb xocolata negra’, a càrrec de Jaume Espart, de Mos de Tros (Vallverd).

19.00 a 20.00 h
Plat: ‘Cilindre de pera de Lleida  amb camamilla de Linyola, Llimonetti&Elixirs de Ponent i ametlla de les Garrigues’, a càrrec de Jordi Vidal, xef del Restaurant l’Espurna (Lleida).