Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
19 mar



MATÍ

10.15 a 11.00 h
Taller per a infants “Sandwich de poma”, amb alumnes de l’Escola Pública Francesc Arenes -Golmés (cicle inicial),
a càrrec de Petit Complet i pomes d’Hort Calvis (Golmés).

11.15 a 12.00 h
Taller per a infants “Sandwich de poma”, amb alumnes de l’Escola Pública Francesc Arenes -Golmés (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i pomes d’Hort Calvis (Golmés).

13.00 a 14.00 h
Maridatge de cervesa artesana amb essència de lavanda i coca de recapte, a càrrec de Francesc Rosselló, d’Aromes de Can Rosselló (Lleida) i d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).


TARDA

17.00 a 18.00 h
Tast de productes típics del Pla dUrgell: pomes i nous, gentilesa d'Hort Calvís i Nouca, de Golmés.

18.00 a 19.00 h
Degustació gastronòmica de Suo Tempore, amb l’estàndard de qualitat d'oli més elevat del món, a càrrec de Montse Freixa, xef i sommelier d’oli encarregada de dissenyar una recepta per a descobrir l'estandar de qualitat de cadascún dels 4 productors d’aquest Oli Oliva Verge Extra (Cooperativa de la Granadella, Raig d'Arbeca, Nou Segons i Oli Solei).

19.00 a 20.00 h
Plat: “Vichissoise de calçots, coco i gamba”, a càrrec de Laura Ezquerra, del restaurant Ànima (Linyola)