Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

MATÍ

D’11 a 12 h.

Selecció de tastets dels productes de Cal Majuba

A càrrec de Jeroni Majoral, de Cal Majuba (Alàs).



De 12 a 13 h.

Tapes elaborades amb la fusió de productes de l'associació Menja't l'Alt Urgell

A càrrec de Marisol Salvador i Agustí Porta, de l'associació Menja't l'Alt Urgell.



 
De 13 a 14 h.

Elaboració de Sushi de Poltre (Cavall Pirinenc Català - Mafriseu SA)

A càrrec de Jordi Fernandez del Restaurant El Mos (La Seu d'Urgell).



TARDA

De 17 a 18 h.

Tast guiat d'embotits Ubach

A càrrec de Jordi Obach d'Embotits Obach (Organyà).




De 18 a 19 h.

Receptes fàcils i consells per l'aprofitament i conservació dels aliments durant tot l'any

A càrrec d'Eva Margalef i Raquel Martins, del Restaurant La Vall (Organyà).

 

De 19 a 20 h.

- Xips de trumfes de nyàmeres, vitelotte, red pontiac i fulles de sàvia amb melassa d'alzina
- Coca de ceba de Coll de Nargó amb pebrot escalivat
- Patata 'vitelotte' (coneguda com la trufa negra del Pirineu) farcida de carn picada de vedella dels Pirineus i ou de guatlla amb formatges Cadí neu

A càrrec de Josep Maria Troguet del Restaurant i Jardí dels Sabors de Cal Serni (Calvinyà).