Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
17 oct

MATÍ

D’11 a 12 h.

Còctel Glops amb vermut i licor de formatge

A càrrec de Vicenç Mora, de Glops Palau (La Seu d'Urgell).



De 12 a 13 h.

Presentació dels productes de Casa Bernadí. Degustació de 3 tasts d'embotits maridats amb formatge

A càrrec de Ferran Vidal, de Casa Bernadí (Noves de Segre).



De 13 a 14 h.

Tast guiat de productes MAFRISEU SA - La Seu d'Urgell

A càrrec de Llorenç Grau i Victoria Roig (Mafriseu SA - La Seu d'Urgell).





TARDA

De 17 a 18 h.

Tast dels productes i la Cuina de Cal Pagès:
-Selecció d'embotits artesans
-Caneló de rostit
-Tall rodó de vedella ecològica de Cal Cintet (Argolell)

A càrrec d'Agustí Porta, de la Xarcuteria Cal Pagès (La Seu d'Urgell).



De 18 a 19 h.

Tast de les diferents varietats de pomes: Royal Gala, Golden i Fuji

A càrrec d'Albert Marquet, de Pomes del Cadí (Arfa).




De 19 a 20 h.

-Ravioli de formatge Neu del Cadí amb salseta de pinyons i romaní, amb la seva escuma.
-Fondue de les Valls de Cadí, amb formatges Urgèlia, Neu del Cadí i Serral.

A càrrec del cuiner Axier Arbilla, del Restaurant Arbeletxe (La Seu d'Urgell).