Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
29 abr

10.30 h  Tast d’olis, a càrrec de l’Associació de Molins d’Olis de la Noguera.

 

11.30 h  Taller d’elaboració de panadons, a càrrec de l’ Albert Porté de Lo Més Bo de Lleida, de Mollerussa.

 

12.30 h  Degustació de formatges “Suau de Clua i Cendrat” de Formatgeria de Clua.

 

13.30 h  Maridatge de vi i formatge a càrrec del Celler Rubió de Sòls, de Foradada.

 

16.30 h  Explicació i tast de xocolates i llavors especiades medicinals, a càrrec de Bonaris Xocolates i Llavors, de Vallfogona de Balaguer.

 

17.30 h  Taller de pa de fetge, xoliç i botifarra blanca, a càrrec de Marta Serradell, de Xolís d’Adons.

 

18.30 h  Tast de cerveses artesanes de la Noguera, a càrrec de la Vella Caravana, de Menàrguens, Cerveses de Ponent, de Seró i Cervesa Lo Perot, de Penelles.

 

19.30 h  Tast de vi a càrrec de Casa Patau, de Menàrguens.