Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

11.30 h  Elaboració de l’ametlla “marcona” caramel·litzada, a càrrec de Casa Ros, d’Agulló.

 

12.30 h  Tast de noves propostes de mel gourmet, a càrrec de Torrons i Mel Alemany, d’Os de Balaguer.

 

13.30 h  Llet de fàcil digestibilitat: llet sense lactosa i llet A2 vs begudes vegetals, a càrrec de Fundació Làctia Diferència 2, de Balaguer.

 

16.30 h  Xerrada sobre agricultura ecològica de pastures i pinsos i la cria de la cabra ecològica des que neix fins que dona llet. Degustació de formatges, a càrrec de Lo Bon Gourmet, de Ponts.

 

17.30 h  Elaboració de mató de cabra a càrrec de Formatges Vilavella, de Basturs.

 

18.30 h  Tast d’oli d’oliva extra, a càrrec de Gabriel Alsina Llorens, d’ Olicastelló Alsina since 1879, de Castelló de Farfanya.

 

19.30 h  Tast de mels, a càrrec de l’Associació d’Apicultors Lleidatans.