Dissabte 20 de gener
11.00 a 12.00h
Taller de tast d’oli, a càrrec del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (la Granadella).
12.00 a 13.00h
Tast i degustació d’aperitius i dolços, amb productes de l’obrador Espai del bon aprofitament i/o malbaratament dels aliments del territori, a càrrec de la Bodega (Les Borges Blanques)
13.00 a 14.00h
Tast guiat de vins i d’olis, a càrrec del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles) i del Molí del Set (l’Albi).
16.00 a 17.00h
Acte lliurament 13a campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes.
17.00 a 18.00h
Degustació de diferents panadons artesans, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).
18.00 a 19.00h
Tast i degustació de productes elaborats artesans i naturals: embotits, pa de fetge, etc..., a càrrec de Marta Serradell, de Xolís d’Adons (Adons).
19.00 a 20.00h
Tast i degustació de vins, a càrrec de Joan i Alba Penella, del celler Matallonga (Fulleda).