Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
29 set


             

D’11.00 a 12.00 h

Tast guiat i degustació de cava nature reserva Vintage,
a càrrec de Maset del Lleó.

 

De 12.00 a 13.00 h

Producte ‘In your skin’ del Balneari de Caldes de Boí,
a càrrec de

 

De 13.00 a 14.00 h

Maridatge de vins i formatges,
a càrrec del sommelier Alejandro Dibasson, de Bo de Shalom.

Vins: Llabustes Chardonnay (Celler Vila Corona - Tremp); La Perdiu (Celler Mas Ramoneda - Montmagastre); Mas de Móra (Celler Mas de Móra - Verdú).

Formatges: Formatges Camps (El Palau d’Anglesola).


De 17.00 a 18.00 h

Tast guiat de vins,
a càrrec del celler Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cèrvoles).

 

De 18.00 a 19.00 h

Tast guiat d’olis,
a càrrec dels alumnes de l’INS Josep Vallverdú (Les Borges Blanques).

 

De 19.00 a 20.00 h

‘Tasta les Garrigues’ amb un tast gastronòmic integrat al paisatge garriguenc,
a càrrec d’Ariadna Boixader, d’Olea Soul Travel Agency (La Pobla de Cérvoles), de Montse Martinez, de Peccatum7 (Sarroca de Lleida) i de Montse Freixa, del restaurant El Castell (La Floresta).