Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
30 set




D’11.00 a 12.00 h

Tast i degustació de 2 varietats de patés,
a càrrec de Marta Serradell, de Xolís d’Adons (Adons).

 

De 12.00 a 13.00 h

Presentació de macedònies i decoracions amb fruites,
a càrrec de l’escultora Romi Pijuan, de Vilodí Fruit SL (Tàrrega).

 

De 13.00 a 14.00 h

Maridatge de pa amb oli verge extra (Cooperativa del Soleràs),
a càrrec d’Alejandro Dibasson (Bo de Shalom) i Manel Llaràs, president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida.

 

De 17.00 a 18.00 h

Demostració de ‘Cuina de Fira’,
a càrrec de cuiners d’APAT Pallars i del programa ‘Al teu gust-Aliments del Pallars’.

 

De 18.00 a 19.00 h

Campanya Barris Antics: ‘Molt per descobrir, molt per oferir’

 

De 19.00 a 20.00 h

Tast i degustació de vermut, vi de nous i orujo,
a càrrec de Gabarró&Freixa (Fulleda).