Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
28 set



De 10.30 a 13.00 h

Taller pedagògic gastronòmic ‘Farcim cassoletes de pasta de full amb fruita de Lleida’,
a càrrec de Petit Complet, amb alumnes de P5, de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida).

 

De 13.00 a 14.00 h

Maridatge de mel i formatge,
a càrrec de Mel Can Toni (Seròs) i Formatgeria Cal Quitèria (Almacelles).

 

 

De 17.00 a 18.00 h

Tast guiat i degustació de panadons,
a càrrec d’Albert Porté de Lo+Bo de Lleida (Mollerussa).

 

De 18.00 a 19.00 h

Tast i degustació de productes Bio i Ecològics,
a càrrec de l’Hort del Silenci (Plans de Sió).

 

De 19.00 a 20.00 h

Tast i degustació del plat ‘Bacallà al roquefort’ i altres sorpreses,
a càrrec de Carme Mora, del restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues).