Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Lleida TV estrena avui “Municipis, territori i tu”, un programa diari promogut per la Diputació

Amb una sèrie de 100 capítols per donar a conèixer l’ens i el territori

26/05/2014

Lleida TV estrena avui dilluns a les 21.25 hores el programa Municipis, territori i tu, amb una sèrie de 100 capítols de 5 minuts de durada i d’emissió diària. Els capítols s’emetran de dilluns a dissabte després de Lleida al dia. L’entrevista i abans de l’informatiu Al dia, i els diumenges dos capítols seguits a les 15.00 hores abans del resum Aran TV, i dos més a les 21.20 hores, abans de l’informatiu Al dia.

Amb aquest programa, la Diputació vol donar a conèixer les característiques i les funcions de l’administració local, així com les seves polítiques socials, econòmiques i culturals, per tal d’aproximar la corporació provincial a la ciutadania. Així, aquesta producció audiovisual permetrà als espectadors visualitzar gràficament les polítiques d’actuació de la corporació provincial presidida per Joan Reñé en àmbits tan diversos com la cooperació municipal, el suport a entitats i associacions de tot tipus, la salut públic, la cultura o el turisme, entre altres.

Aquest projecte −ideat per l’Àrea de Comunicació de la Diputació− està coordinat per Òscar Fernández i produït per Eva Cortijo, i Ares Escribà és l’encarregada de posar-hi la veu en off.

Lleida, 26 de maig de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol (606.041.875)
[email protected]