Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Gerb celebra la novena edició de la seva fira amb un miler i mig de visitants

La mostra s'ha desenvolupat als carrers centrals de la població de la Noguera amb l'exhibició, venda i degustació de tot tipus de productes artesans i gastronòmics

08/04/2024

El diumenge 7 d'abril s'ha celebrat la IX Fira Gerb, que ha aplegat al voltant d'un miler i mig de visitants atrets per una trentena de parades instal·lades als carrers centrals d'aquesta població noguerenca. La mostra, fidel a la seva essència d'esdevenir un aparador de l'art, la cultura i la gastronomia, ha acollit un any més un seguit de parades de productes de proximitat, a més d'oferir tastos i degustacions de productes gerpolins als seus punts gastronòmics de les associacions locals, que són l'estrella de la fira.

 

D'altra banda, Fira Gerb ha dedicat enguany les activitats lúdiques paral·leles al món del circ, amb tallers, espectacles de carrer i demostracions de companyies i grups. L'alcaldessa de Gerb, Paqui Marquina, s'ha mostrat satisfeta de la resposta del públic i de la implicació dels veïns i associacions del municipi en aquesta novena edició de la fira.

 

Nom: IX Fira Gerb

Lloc: Gerb

Data: 7 d'abril de 2024