Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

El Parc de les Olors de Linyola ensenya a fer un herbolari de plantes medicinals, a l'estand "Aliments del Territori i tu" de la Fira de Sant Josep

16 de març

16/03/2024

Àlex Mases i Maria Mir, del Parc de les Olors de Linyola, han ofert aquest matí a la Fira de Sant Josep de Mollerussa un taller pràctic per fer un herbolari de plantes medicinals casolà. Han explicat tot el procés que cal seguir des de la recol·lecció de les herbes, passant per l’assecament i la conservació fins a la seva utilització. 
A la Xarxa Parc de les Olors fan cultiu agroecològic i programat, d’una gran diversitat d’espècies de plantes aromàtiques i medicinals, sobretot espècies mediterrànies gairebé oblidades. Aquestes plantes tenen moltes aplicacions: des de la cosmètica, infusions, condiments, perfums… Al Parc de les Olors de Linyola segueixen tot el procés productiu, des de la sembra de la llavor, el seu cultiu, l’assecatge, el processat i l’elaboració final perquè arribi als consumidors en diferents formats.

Aquest és un altre dels showcookings programat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i que s’ha desenvolupat aquest matí dins de l'estand "Aliments del Territori i tu”.

 

 

Nom: Parc de les Olors de Linyola

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 16 de març