Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Degustació de quatre cerveses artesanals lleidatanes, al showcooking d’”Aliments del Territori i tu”

16 de març

16/03/2024

La cervesa artesana ha tingut el seu protagonisme aquesta tarda a la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Dins del showcooking que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, la firma de Menàrguens La Vella Caravana ha ofert degustacions als assistents de quatre de les cerveses que elaboren a les seves instal·lacions. Es tracta de les marques Ponent Roots, La Seu Bella Torrada, Mambo! i Flor de Llúpol.

El tast l’ha conduït Òscar Silva, responsable de la Vella Caravana, qui ha explicat les característiques de cada cervesa i com es porta a terme el procés d’elaboració artesanal per garantir un producte final de qualitat.

La cervesa artesanal és aquella que ha estat elaborada amb aigua, llevat, llúpol i cereals, sent l'ordi maltat l'opció preferent. A més, per ser considerada com a tal, no ha hagut de ser estabilitzada ni per microfiltració ni per pasteurització. En el cas de La Vella Caravana, elaboren les seves cerveses amb maltes i llúpols de proximitat, aconseguint des de gustos més suaus o comercials, com la Ponent Roots, a aromes i gustos més complexos, com la Flor de Llúpol, especialment amarga i refrescant.

 

 

Nom: Degustació de cerveses artesanes de La Vella Caravana, de Menàrguens

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 16 de març