Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Cal Valls, de Vilanova de Bellpuig, enceta el programa de showcookings dins de l'estand "Aliments del Territori i tu", a la Fira de Sant Josep

16 de març

16/03/2024

Avui ha arrencat la Fira de Sant Josep amb la presència i participació activa de nombrosos productors i elaboradors de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. Dins de l'estand "Aliments del Territori i tu", el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida presenta diàriament un showcooking que inclou tallers de cuina, tastos i degustacions, maridatges i xerrades.

El primer a encetar el programa d’enguany ha estat Cal Valls, de Vilanova de Bellpuig, que ha ofert un tast i una degustació de sucs naturals i ecològics que elaboren a la seva empresa, provinents d'una agricultura ecològica i biodinàmica de qualitat.

Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des del 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic i biodinàmic Demeter. Aquesta és una certificació de qualitat internacional, que certifica el mètode d'agricultura biodinàmica, que apliquen als cultius i als productes de la collita.

L'elaboració es realitza de forma artesanal i amb tota la cura per garantir la màxima qualitat del producte. La totalitat del residu orgànic que produeix l'empresa es destina al compostatge i posterior abonament de les finques.

 

 

Nom: Cal Valls, de Vilanova de Bellpuig

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 16 de març