Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Cal Senzill de Bellpuig porta a la Fira de Sant Josep les seves experiències culinàries amb conserves vegetals

17/03/2024

 

La segona jornada de la Fira de Sant Josep de Mollerussa ha arrencat amb un showcooking ben saborós. Cal Senzill de Bellpuig ha exhibit diferents experiències culinàries amb conserves vegetals i combinacions tant salades com dolces.

El públic assistent ha pogut tastar petites delicatessen com la peculiar salsa “Quimvaparir!” amb patates xips; una llesca de pa amb seitó i vinagre i, a sobre, melmelada de taronja amb gingebre, allioli de moniato amb botifarra, etc. Tastos de les conserves que elabora artesanalment aquesta empresa de Bellpuig.

Cal Senzill és un petit obrador de conserves vegetals que va nèixer l’any 2010 a Bellpuig “per estalviar hores de feina a les persones que no tenen temps per cuinar, o bé que els agrada cuinar amb productes no processats”, segons explica Montse Llort, propietària de l’empresa. 

La proximitat, la qualitat i la temporalitat dels productes són les principals característiques d’aquesta firma, com també que l’elaboració es fa sense cap mena d’additiu ni conservant. Des de les melmelades fins a les bases de cuina i les salses, tots els productes estan elaborats de forma artesanal.

 

 

Nom: Cal Senzill de Bellpuig

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 17 de març