Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
20 gen



MATÍ

11.00 A 12.00 h
Tast guiat i degustació de pa de ronyó amb els olis guanyadors de la Fira de l’Oli 2019, a càrrec de Manel Llaràs, del Forn i Pastisseria Llaràs (Lleida).

12.00 A 13.00 h
“Vermut de fira”, a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

13.00 A 14.00 h
Maridatge de cervesa artesana amb essència de lavanda i formatge, a càrrec de Mònica Rosselló, d’Aromes de Can Rosselló (Lleida) i de Dani Miquel, de la Botiga Celler Bo de Shalom (Lleida).

TARDA

17.00 A 18.00 h
Maridatge de coca amb melmelades, a càrrec d’Albert Porté, de Lo +Bo de Lleida (Mollerussa) i de Montse Llort, de conserves naturals Cal Senzill (Bellpuig).

18.00 A 19.00 h
Presentació i tast de productes de La Lleteria Les Obagues Talma (Juneda).

19.00 A 20.00 h
Tast i degustació de plats elaborats pels restaurants de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues.