Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
21 gen



MATÍ

11.00 a 12.00 h
Tast guiat i degustació de pa de ronyó amb els olis guanyadors de la Fira, a càrrec de Manel Llaràs, del Forn i Pastisseria Llaràs (Lleida).

12.00 a 13.00 h
Tast guiat de cava especial per a postres Nectar White, a càrrec del Celler Maset.

13.00 a 14.00 h
Presentació de macedònies i decoracions amb fruites, a càrrec de l’escultora Romi Pijoan, de l’empresa Vilodí-Fruit SL (Tàrrega).


TARDA

17.00 A 18.00 h
Maridatge de coca amb melmelades, a càrrec de Lo +Bo de Lleida (Mollerussa) i de conserves naturals de Cal Senzill (Bellpuig).

18.00 a 19.00 h
Presentació i tast de productes de La Lleteria Les Obagues Talma (Juneda).

19.00 a 20.00 h
Tast guiat d'olis de Josep M. Audí, professor de l’INS Josep Vallverdú i membre del Panell deTast d’Olis de Catalunya