Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
20 gen



MATÍ 

11.00 a 12.00 h
Taller infantil de tast d’oli, a càrrec del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (La Granadella).


12.00 a 13.00 h
Tast guiat de vins, a càrrec del celler Vinya Els Vilars (Arbeca) i maridatge amb els productes de l’Associació de Defensa Sanitària (ADS) Garrigues i Pla d’Urgell, Oví i Cabrum i la Cuina de l’Araceli (Arbeca).

13.00 a 14.00 h
Tast i degustació d’orujo, licor de cafè, a càrrec de Gabarró & Freixa (Fulleda).


TARDA

17.00 a 18.00 h
Tast guiat de vins, a càrrec del Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cérvoles).

18.00 a 19.00 h
“Tasta les Garrigues”: Un tast gastronòmic integrat al paisatge garriguenc, a càrrec d’Ariadna Boixader, d'Olea Soul Travel Agency  (La Pobla de Cérvoles), de Montse Martínez, de Peccatum7 (Sarroca de Lleida) i de Montse Freixa, del Restaurant El Castell (La Floresta).

19.00 a 20.00 h
Maridatge de vi, oli i xocolata, a càrrec del celler Matallonga (Fulleda), d'Olis Camins de Verdor (Umami - Premi al millor Oli Verge Extra Furitat Verd Amarg-Belianes) i xocolata Aynouse (Agramunt).