Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
16 mar

 



MATÍ 


10.00 a 11.00 h
Taller per a infants “Esmorzar saludable amb poma del Pla d’Urgell”, amb alumnes de l’Escola Pompeu Fabra (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i pomes d’Hort Calvis (Golmés).


11.00 a 12.00 h
Taller per a infants “Esmorzar saludable amb poma del Pla d’Urgell”, amb alumnes de l’Escola Pompeu Fabra (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i pomes d’Hort Calvis (Golmés).


12.00 a 13.00 h
Taller per a infants “Esmorzar saludable amb poma del Pla d’Urgell”, amb alumnes de l’Escola Pompeu Fabra (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i pomes d’Hort Calvis (Golmés).



TARDA

17.00 a 18.00 h
Tast guiat i degustació de varietats de poma, a càrrec de Manel Montull, de Fruita de l’Hort Calvís (Golmés).


18.00 a 19.00 h
Tast guiat i degustació de tapes: “Vaset amb melmelada de poma, formatge d'ovella i cruixent de pernil, vol-au-vent farcit amb confitura de figa, formatge cremós i anxova, torradeta amb melmelada de tomata i sardina escabetxada, quallada de xocolata amb melmelada de maduixa”, a càrrec de Mos de Tros (Vallverd).


19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de cervesa artesana, a càrrec de La vella caravana (Menarguens).