Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
18 mar

 



MATÍ 

11.00 a 12.00 h
Tast i degustació de diferents varietats de pa amb oli, a càrrec de Forn de Pa Guiu (Mollerussa) i Oli Dauliba (Miralcamp).


12.00 a 13.00 h
Maridatge de formatges amb cervesa artesana Matoll-Mollerussa, a càrrec de Formatge Camps (el Palau d'Anglesola) i Cervesa Matoll (Belianes).



13.00 a 14.00 h
Els forns de pa tradicionals al Pla d'Urgell i la seva evolució fins a l'actualitat. Tastets de coca de recapte i altres productes típics de la comarca, a càrrec de Cal Figuerosa (Barbens).



TARDA

17.00 a 18.00 h
Taller d’infusions ecològiques,
a càrrec d’Alex Mases del Parc de les Olors (Linyola).



18.00 a 19.00 h
Tast de pizza especial amb productes del Pla d’Urgell, a càrrec de Pastisseria Patet (Mollerussa).



19.00 a 20.00 h
Plat “Magret d’ànec de Preixana lleugerament fumat amb pera de Lleida en textures, ametlla de les Garrigues i ratafia”,
a càrrec de Jordi Vidal, xef dels restaurants La Guspira (Linyola) i L’Espurna (Lleida).