Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
17 mar



MATÍ

11.00 a 12.00 h
Maridatge de nous amb melmelades, a càrrec de Panadés Agrícola SL (El Poal) i el Rebost de Ponent (Castellnou de Seana).


12.00 a 13.00 h
Tast guiat i degustació de vins, a càrrec del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles).


13.00 a 14.00 h
Tast guiat de “Com cal tallar un bon pernil” i degustació, a càrrec de Cal Tero (Juneda).



TARDA

17.00 a 18.00 h
Tast de productes ecològics, a càrrec de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).


18.00 a 19.00 h
Plat: Tupina de llonganissa i costella i peus de porc a la brasa, a càrrec de Café Modern (Castellnou de Seana).




19.00 a 20.00 h
“Tasta les Garrigues”, amb un tast gastronòmic integrat al paisatge garriguenc, a càrrec d’Ariadna Boixader, d'Olea Soul Travel Agency  (la Pobla de Cérvoles); de Montse Martínez, de Peccatum7 (Sarroca de Lleida), i de Montse Freixa, del Restaurant El Castell (la Floresta).