Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
19 mar



MATÍ


10.00 a 13.00 h
Activitat educativa a la cúpula Gustum: “Descobreix i aprèn com es produeixen els productes locals”, amb els alumnes de l’Escola Arnau Berenguer (el Palau d’Anglesola).


13.00 a 14.00 h
Tasta els productes del Pla d'Urgell i descobreix com es produeixen amb la Cúpula Gustum.


TARDA

17.00 a 17.45 h
Tast guiat i degustació de coca de recapte i panadons”, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).



17.45 a 18.30 h
Tast guiat i degustació de gintònics amb ginebres artesanes, a càrrec d'Oscar Tamayo, del "Port of Dragons" (Cervera).


18.00 a 19.00 h
Demostració de pa farcit amb herbes silvestres de l’Urgell amb maridatge de vins amb DO Costers del Segre (l’Olivera Cooperativa), càrrec del Restaurant Rocallauracafè (Rocallaura).


19.00 a 20.00 h
Plat “Timbal de mar i muntanya: patata, botifarra negra,  bolets i gambes a la planxa amb una picada de fruita seca”, a càrrec de Carme Mora, del Restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues).